DARK SIGNERS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DARK SIGNERS

Добре дошли във форума на гилда DARK SIGNERS. Елате

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Тук ще прочетете информация относно създателя на Yu-Gi-Oh!

Go down 
АвторСъобщение
Zane
Administrator
Administrator
Zane

Брой мнения : 135

Тук ще прочетете информация относно създателя на Yu-Gi-Oh! Empty
ПисанеЗаглавие: Тук ще прочетете информация относно създателя на Yu-Gi-Oh!   Тук ще прочетете информация относно създателя на Yu-Gi-Oh! Icon_minitimeЧет Май 07, 2009 3:16 am

Тук ще прочетете информация относно създателя на Yu-Gi-Oh! Takahashi

Роден на 4 Октомври 1961 в Токио,Япония.Започва да рисува комикси още като тиинейджър и през 1991 година дебютира в седмично списание за комикси наречено "Shonen Jump".През 1996 започва да рисува комикса Yu-Gi-Oh!,a филмчето излиза през 2000 година.Анимето се излъчва не само в Япония,но и почти навсякъде по света.За това Казуки Такахаши сега е световноизвестен!

Тук ще прочетете информация относно създателя на Yu-Gi-Oh! 4643457Интервю: Час: Откъде започнахте? Takahashi: Като дете, винаги съм харесвал да рисувам. Но чак като станах гимназист се опитах да се поставя действително една манга (история) Аз публикувaх първата си преди 20 години. Това беше филм комедия за гимназия, и тя беше пълен неуспех . После продължих с една, коята беше против борбата, която също беше провал. Аз наистина необичам да мисля за това. Час: Как ви дойде идеята за Ю-ГИ-О? Takahashi: Аз винаги съм бил обсебен от игри. Със сигурност като дете, и дори и днес, както и блегджек и бордни игри като Скотланд ярд. В играта, играчът се превръща в герой. И това е основната предпоставка за Yu-Gi-Oh!Главният герой, Yugi, е слабо и малко момче които се превръща в герой, когато играе игри. Час: В началото на епизода, Юги играе цялото разнообразие от игри, някои с играчки, други с различни приспособления. Но Мангата не постигна успех, докато не представихте играта с карти. Takahashi: Това е така. Първоначално,планирах постепенно премахване на конкретната игра в два епизода. Но отговора, който получихме от читателите беше огромен. Шонен Джъмп започна да интервюира всички тези деца които искаха да знаят повече за играта - как да я играят, от къде биха могли да си я вземат. По това време децата не се впускаха да играят игри с карти, падаха си повече по видео игри. Но е много по-вълнуващо да се биеш срещу човешко същество, докато го гледаш в очите, отколкото да играеш с една машина. Разбрах, че попаднах на нещо, затова започнах да се концентрирам върху играта на карти . Час:Трудно е да измислиш уникални създания за карти, всяка със собствен набор от силни и слаби страни? Чух, че сте създали някъде около 700. Takahashi: Спрях да ги броя, но мисля, че са някъде около 1000. И, да трудно е. Не съм сигурен колко още съм запазил в себе си . Но всички момчета обичат чудовища, и аз не съм по-различен, така също е и много забавно. Това което се опитвам да направя е да нагодя съществото към качествата на героя играещ картата. Така например, Кайба, най-големият противник на Юги е подъл и порочен, и затова картите му са като него. Час: Коя ви е любимата? Takahashi: Синеокият Бял Дракон. Това е първата карта, която представих и затова , има особено значение. Час:Yu-Gi-Oh! е бил наречен Следващият Покемон. Какво го превърна в такъв чудовищен хит? Takahashi: Важното за играта с карти е това, че неможеш да я играеш сам. Вие трябва да играете с приятели. Това е начина, по който се разпространява: едно дете казва на друго, нека игрем Yu-Gi-Oh! Що се отнася до манга историята , мисля, че всички деца мечтаят за Хеншин - способността да се превърншеш в нещо или някого, другиго.Хеншинът на Юги по подразбиране е непобедим играч с голям външен вид ( за дете) . Присъства също и мистерията около игрите и героите върху картите. Децата харесват и това. Час: Как мислите, че американците ще реагират на Yu-Gi-Oh? Takahashi: Историята се концентрира върху живота на един нормален японски ученик, така че не съм сигурен дали ще разберат всичко . Но и тук е основното нещо, искам да разберат: ако се съчетае yu в Yugi и jo в Jounouchi (Най-добрият приятел на главния герой), ще получите думата yujo. Yujo в превод на английски означава приятелство, но е действително по-мощно, от това!. Ако американските деца усетят силното чувство на приятелство между героите в историята, ще се радвам.

Тук ще прочетете информация относно създателя на Yu-Gi-Oh! Kazuki-takahashiТук ще прочетете информация относно създателя на Yu-Gi-Oh! 4643458
Върнете се в началото Go down

Тук ще прочетете информация относно създателя на Yu-Gi-Oh!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Информация за Yu-Gi-Oh! 5'D
» Тук ще научите повече за произхода на Хилядолетния символ и още информация!!!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
DARK SIGNERS :: Yu-Gi-Oh DM :: Информация-
Идете на: